Kommunikation og PR

Kommunikation:


Omdømme er i dag verdens hårdeste valuta. Derfor er god kommunikation i dag anerkendt som noget af det vigtigste for enhver organisation, uanset om det er en interesseorganisation, offentlig myndighed, velgørende organisation eller privat virksomhed. Uanset om den er stor eller lille.


Tidligere blev kommunikation anset for at være lidt at en luksus, men i dag er ingen forklaring nødvendig.


Kommunikation forstås i dag som afgørende for at sikre organisationer af enhver slags legitimitet i det moderne samfund og plads til at udfolde de strategier, som efterkommer organisationens formål.


Kommunikationsarbejde rækker fra rent håndværksarbejde med ord, billeder og lyd til strategisk tænkning og analyse på ledelsesniveau.


Gennem årene har Lotte Lund Media Lab arbejdet med kommunikation for kunder i alle størrelser med alle de klassiske områder inden for PR og kommunikation.


Ring til mig for et uforpligtende samtale om dit behov for:

  • Kommunikationsstrategi
  • Sparring og rådgivning
  • Pressemeddelelser
  • Nyhedsbreve
  • Eftersyn af hjemmeside/Ny hjemmeside
  • PR (Public Relations)
  • PA (Public Affairs)
  • Blogging
  • Gennemslagskraft på sociale medier
  • Korrektur.


LOTTE LUND MEDIA LAB BRUGER PRESSWIRE:

Lotte Lund arbejder med platformen Presswire, som har de mest komplette databaser over medier og journalister, som de målrettede nyheder fra os. På den måned bliver de nyheder, som sendes ud til forsidehistorier, artikler i relevante fagblade og onlinemedier eller nyheder i radio og TV. Det kommer vores kunder til gode i form af positiv omtale og mere omsætning. Og det derfor  Lotte Lund Media Lab også gerne vil hjælpe dig.


Med PressWire som PR-platform samles alle dine nyheder, billeder og videoer i dit eget unikke online presserum.

 

På den måde effektiviseres og formidles alle former for presse- og virksomhedsinformation. Samtidig bliver den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme. Vi arbejder ud fra strategien om, at når man opfylder journalisternes behov for relevant og troværdig information, opfylder man også kommunikatørernes behov.

 

Mediebilledet har ændret sig meget de seneste år, og det har gjort PR til en mangesidet disciplin. Det betyder, at man for at opnå en høj dækning af sine nyheder er nødt til at henvende sig til medierne på nye måder. Med PressWire vil du opleve, at Lotte Lund Media tænker flermedielt både i vores rådgivning og i det praktiske arbejde – og at vores pressesystemer ikke er begrænset til de traditionelle medier.

 

Eksempelvis har PressWire udviklet en række værktøjer til at integrere nyheder med sociale medier, såsom Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn,, Youtube, blogs. Med PressWire når du både de traditionelle medier og de sociale medier din markedsføring og PR.


Udvalgte referencer:

Lotte Lund Media Lab

Johannes Ewalds Vej 6

3100 Hornbæk

Mobil: 24 24 49 43

Mail: lolu@lottelund.dk

Copyright © All Rights Reserved