Projektudvikling og -ledelse

Har du en god idé, du gerne vil se blive foldet ud i den virkelige verden?


Jeg påtager mig gerne at udvikle projektet og tage styringen fra A-Z.Projektudvikling og -ledelse

Udvalgt reference:

Undervisningsprojekt med fokus på unge og terrorisme


Trygfonden har doneret en million kroner til Tænketanken Ret & Sikkerhed til et undervisningsprojekt, der skal sætte studerende på danske ungdomsuddannelser i stand til at se terror i et større perspektiv og gennemskue terrorgruppers propaganda- og rekrutteringsteknikker.


Det er en af stifterne af tænketanken, terroreksperten Anja Dalgaard-Nielsen, og journalist Lotte Lund, der får ansvar for gennemførelsen af projektet. I forbindelse med projektet vil der blandt andet blive produceret to undervisningsbøger, en med fokus på radikalisering og rekruttering og en med fokus på exitstrategier.

Der vil også blive udviklet en række rollespil med henblik på at give lærere og elever mulighed for at gå ind i de dilemmaer og handlemuligheder, som terrortruslen stiller både beslutningstagere og almindelige borgere overfor. Til slut præsenterer eleverne deres erfaringer ved en række konventer landet over. Projektet forventes at gå i luften i foråret 2018.

Konceptskiftse: e-types


Elsinore Walk:


Et kulturfomidlingsprojekt, der har til formål:


  • at synliggøre Helsingørs enestående kulturarv, det vil sige byens egen historie og Sundtolden, som Hamlets by og som moderne kulturby i verdensklasse.
  • at bruge ruten til at skabe nye bevægelsesmønstre og gøre byens rum levende, attraktive og værdsatte for både besøgende og borgere.
  • bidrage til sammenhængskraft samt udvikling i mellem Kulturhavnens turistdestinationer og bylivet og de fysiske rammer i bykernen
  • Bidrage til vækst i turismen
  • Elsinore Walks indvies i sommeren 2015.


Opdragsgiver: Helsingør Kommune. Ekstern samarbejdspartner: e-types.

Lotte Lund Media Lab

Johannes Ewalds Vej 6

3100 Hornbæk

Mobil: 24 24 49 43

Mail: lolu@lottelund.dk

Copyright © All Rights Reserved