Nyeste anbefaling

I forbindelse med at Lotte Lund Media har været tilknyttet Høje Taastrup C som rådgiver, skal jeg hermed afgive denne anbefaling:


Lotte Lund Media Lab er en lille, men effektiv medievirksomhed, som leverer strategisk rådgivning, pressearbejde og storytelling med gennemslagskraft i forhold til alle relevante målgrupper og medier.


Med enkle midler og knivskarp vinkling lykkedes det Lotte Lund at skabe det rette mix af lokal, regional og landsdækkende samt erhvervsrettet mediedækning af fortællingen om og udviklingen af Høje Taastrup C. Denne strategiske kommunikationsindsats bidrog til værdiskabelse i form at et hurtigt salg af grunde samt stor interesse for de kommende boliger i Høje Taastrup C.


Lotte Lund arbejder yderst professionelt og dygtigt, og jeg kan kun bekræfte den imponerende track record for at levere resultater.


Hvis du leder efter en pålidelig og kompetent partner til at finde ind til din kernefortælling, raffinere dine budskaber og udvikle konkrete strategier, som skaber værdi for både afsender og modtager, så er Lotte Lund Media Lab et det rette valg.


Lars Bloch,

direktør, cand. jur.,


Den 13. marts 2024