Journalistik

JournalistikJournalistik handler grundlæggende om at holde læsere, seere og lyttere orienteret om, hvad der sker aktuelt i vores samfund og resten af verden. Når jeg arbejder som journalist, har jeg fokus på at idéudvikle, researche, analysere, interviewe og formidle til en given målgruppe. Og så vil jeg naturligvis helst være først med en god nyhed.


Som journalist vil jeg dog mere mere end blot orientere. En god journalistisk historie skal afdække vigtige problemstillinger i samfundet og skubbe til udviklingen hos læseren, hos en målgruppe eller i samfundsmæssig sammenhæng.


Som jounalist elsker jeg at boltre mig i genrerne. Det anser jeg for at være en af mine styrker. Jeg kan skrive både den gode lokale nyhed, artikler om livsstil, mode, bolig og kultur, det personlige interview, den hårde erhvervshistorie og den dybbeborende, afslørende journalistiske histore og analysen.


Jeg har arbejdet som journalist i 25 år i Danmark og udlandet. Min baggrund i Danmark og mine mange år i international tjeneste gør, at jeg altid husker at global og lokal er to sider af samme sag.


Jeg  har modtaget nogle af Danmarks fineste journalistiske hædersbevisninger, blandt andet Politikens Hørup-Prisen, Kristian Dahls Mindelegat, også kaldet den lille Cavling Pris og jeg har været nomi


Har du en god historie, du gerne vil have fortalt journalistisk? Så kontakt mig. Jeg har styr på de medier og målgrupperne, hvor din historie vil få den største effekt.


Se anbefalinger af Lotte LundUdvalgte referencer: