Projektudvikling og -ledelse

Projektudvikling og -ledelse


Har du en god idé, du gerne vil se blive foldet ud i den virkelige verden? Jeg påtager mig gerne at udvikle projektet, sætte det rigtige og hold og tage styringen fra A-Z.


Udvalgte referencer:


Hackathon/Tryg i en terrortid 2020


Med støtte fra Trygfonden gennemførte Tænketanken Ret & Sikkerhed i dagene 18.-19. januar 2020 ideudviklings-workshoppen "Hackathon/Tryg i en terrortid 2020". 


Det er en af stifterne af tænketanken, terroreksperten Anja Dalgaard-Nielsen, og journalist Lotte Lund, der har står for gennemførelsen af projektet.


Målet med Hackathon er, at de unge med input fra førende eksperter skal finde løsninger på konkrete problemstillinger i forhold til frygten for terror, herunder forebyggelse af radikalisering.


Projektet kulminerer med en prisuddelings-event i Politikens Hus, hvor de bedste løsninger kåres med pengepræmier og eksklusive udviklingsforløb/incubation support til udvikling af prototype.

 

Projektet udvikles med henblik på at blive en årlig begivenhed.


Læs mere om Hackathon/Tryg i en terrortid på Tænketanken Ret & Sikkerheds hjemmeside her

Konceptskiftse: e-types

Kulturpromenaden Elsinore Walk:


Et kulturfomidlingsprojekt, der har til formål:


  • at synliggøre Helsingørs enestående kulturarv, det vil sige byens egen historie og Sundtolden, som Hamlets by og som moderne kulturby i verdensklasse.
  • at bruge ruten til at skabe nye bevægelsesmønstre og gøre byens rum levende, attraktive og værdsatte for både besøgende og borgere.
  • bidrage til sammenhængskraft samt udvikling i mellem Kulturhavnens turistdestinationer og bylivet og de fysiske rammer i bykernen
  • Bidrage til vækst i turismen
  • Elsinore Walk blev indviet i sommeren 2016.
  • 2019 blev guidebogen genoptrykt og kan hentes gratis på Kulturværftet i Helsingør, på byens biblioteker, museer og i kirkerne.


Læs mere om Kulturpromenaden Elsinore Walk herOpdragsgiver: Helsingør Kommune. Ekstern samarbejdspartner: e-types.